maanantai 16. toukokuuta 2011

Luonnonvara-alan opetusneuvos - Työavain 600-117-11

Opetusneuvoksen virka uudelleen haettavana. Työavain 600-117-11

Opetushallitus on opetustoimialan toimeenpano-, seuranta- ja kehittämisorganisaatio, joka toimeenpanee koulutuspoliittisia päätöksiä ja luo edellytyksiä opetukselle ja sivistykselle sekä tulevaisuuden laadullisesti korkeatasoiselle oppimiselle, opettamiselle ja koulutuksen toteuttamiselle.

Opetushallitus edistää elinikäistä oppimista, opetuksen ja koulutuksen korkealaatuisuutta ja tehokasta järjestämistä, opetukselle ja koulutukselle säädettyjen ja valtioneuvoston ja opetusministeriön asettamien koulutuspoliittisten tavoitteiden saavuttamista sekä toteuttaa oppimistulosten seuranta-arviointeja.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.08.2011
Hakuaika päättyy 20.05.2011 kello 16:15
Työpaikan tiedot: Opetushallitus, Hakaniemenranta 6, 00530 Helsinki
Virka on viraston yhteinen

Viran/tehtävän kuvaus: Opetusneuvoksen tehtävänä on ammatillisen koulutuksen tutkintojen ja niiden perusteiden kehittäminen, erityisesti liiketalouden ja kaupan sekä luonnontieteiden alojen sekä yrittäjyyden perus- ja aikuiskoulutus. Lisäksi opetusneuvokselle kuuluu muita ammatilliseen koulutukseen ja työelämäyhteistyöhön sekä kansalliseen ja kansainväliseen ammattikoulutuksen kehittämistyöhön liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys viran tehtäväalaan.

Ei kommentteja: