tiistai 4. toukokuuta 2010

Mobiilioppia ja verkostoitumista Mustialan kesässä

Avoimet verkostot oppimiseen -hanke (AVO) järjestää 9.-11.6. kesäkoulun mobiililaitteiden mahdollisuuksista opetuksen ja oppimisen tukena.

Kesäkoulu auttaa löytämään uusia näkökulmia ja toisenlaisia tapoja mobiililaitteiden hyödyntämiseen opetuksessa, oppimisessa ja vuorovaikutuksessa: kuulet alan asiantuntijoilta mobiilin viimeisimmät virtaukset sekä saat käyttöösi valmiita kokemuksia eri palveluista ja käytännöistä. Pääset myös itse kokeilemaan erilaisia mobiilisovelluksia. Päivien aikana verkostoidut niin opettajien kuin muidenkin koulutuksen kehittäjien kanssa.

Tapahtuma rakentuu AVOn pilottihankkeissa saatuihin kokemuksiin ja auttaa löytämään aivan uusia näkökulmia ja tapoja mobiililaitteiden hyödyntämiseen. Tule oppimaan muiden kokemuksista ja poimimaan parhaimmat omaan mobiilireppuusi. Teemat ja toimintapisteet tarjoavat tekemistä kahden päivän ajan. Kolmantena päivänä on mahdollisuus pitää omia pienryhmien kokouksia ja osallistua uusien hankkeiden suunnitteluun.

Mobiilikesäkoulu järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK) Mustialan idyllisessä ympäristössä. Paikan oppilaitoshistoria juontaa 150 vuoden taakse, ja on jo itsessään tutustumisen arvoinen kohde. HAMKin strategisena tavoitteena on ajasta ja paikasta riippumattoman koulutuksen edistäminen, ja AVO-hanke on yksi konkreettinen toteutuma mobiiliuden tutkimiseksi ja toteutumiseksi. Mobiilikesäkoulun ohjelma on ilmainen, osallistujat maksavat ruokailut ja majoituksen itse.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mobiilikesäkouluun viimeistään 26.5.2010 tapahtuman verkkosivuilla: https://sites.google.com/site/mobiilikesakoulu/
AVO-hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.
Lisätietoja projektipäällikkö Outi Vahtila , HAMK
mobiili: 0500 121 261,
sp: outi.vahtila@hamk.fi
skype: outi_vahtila
Tapahtuma Twitterissä: #mobiilikesakoulu

Ei kommentteja: