keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Toinen päivä alkaa Taitajissa

Toisen päivän alkuun mennessä oli tulokset selvillä tiistain osalta. Kukkasidonnassa johti Elina Niemelä Keudasta ja Hanna Nieminen Tuorlasta samalla pistemäärällä. Piste-erot olivat kuitenkin viiden ensimmäisen kilpailijan osalta niin pieniä, että mitään ei ole vielä ratkaistu. Näyttävä morsiukimppu ja sulhasen viehe tehdään toisena kilpailupäivänä.
Myös hevosenhoidossa ensimmäisen sijan jakoivat kaksi kilpailijaa samalla pistemäärällä. Johdossa olivat Sirke Kaunisto Ypäjän hevosopistosta ja Annika Valtari Ylä-Savon ammattiopistosta. Piste-erot olivat vielä marginaalisempia kuin kukkasidonnassa. Tehtävät jatkuvat varusteiden korjaamisella ja ruokinnansuunnittelutehtävällä.
Viherrakentamisen ensimmäisen päivän tulokset puuttuivat kilpailujärjestelmästä. On kiinnostaa, että lajin kilpailutehtävän on suunnitellut AMK-opiskelija, joka osallistuu yhdessä nyt kilpailevan parin kanssa joulukuussa Lissabonissa järjestettävään EuroSkills-kilpailuihin, jossa kilpailijat toimivat tiiminä ja tehtävään sisältyy myös viherrakentamisen suunnittelu-osuus. On mielenkiintoista nähdä, onko jo valittu joukkue ykkösenä Taitaja-kilpailujen päätyttyä. Ainakin pari oli ensimmäisenä päivänä edennyt joutuisammin kuin muut.
Lisää kuvateksti
Lisää kuvateksti

Ei kommentteja: