keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Luonnonvara-alan ammattikoulutuksen tiedotus tehostuu

Luonnonvara- ja ympäristöalan ammattikoulutuksen tiedotuksessa on tähänkin saakka käytetty monipuolisesti sosiaalisen median välineitä. Käytössä on tämä blogi, jota on aktiivisemmin käytetty ammatillisten perustutkintojen uudistuksen aikaan. Pysyväksi on jäänyt koko ajan työvälineenä käytetty luovan wiki. Siihen eri työryhmät työstävät meneillään olevia tutkintojen perusteita. Jokainen näkee työn sen hetkisen vaiheen ja voi ottaa myös kantaa prosessin aikana.
Uusimpia välineitä ovat twitter ja facebook. Molemmissa on luonnonvara- ja ympäristöalan ammattikoulutuksen ajankohtaisia asioita.
Juuri tänään tehdyn uudistuksen ansiosta sekä blogi, twitter että facebook on synkattu yhteen niin, että tieto välittyy yhdellä viestillä näihin kaikkiin palveluihin. Tämän ansiosta jokainen voi valita, mitä niistä haluaa seurata. Jokaisesta kanavasta voi luonnollisesti tilata rss-syötteen silloin, kun sinne uutta viestiä välittyy.
Blogi uudistui myös ilmeeltään ja se tulee aktivoitumaan. Toivottavasti tiedonvälitys tehostuu entisestään ja kanavat löytävät lukijansa.

Ei kommentteja: