torstai 29. huhtikuuta 2010

Hevostenhoitaja valittiin Taitajien Taitajaksi

Kilpailut Oulussa huipentuivat päättäjäisiin, jossa julkistettiin koko kilpailujen Taitajien Taitaja. Jokainen lajivastaava voi tehdä ehdotuksen lajinsa voittajasta, joka erottuu joukosta edukseen. Taitajien Taitaja on oman lajinsa paras kilpailija, joka on valmis edustamaan ammattikoulutusta ja omaa ammattiaan nuorten esikuvana vuoden ajan. Palkinnoksi Taitajien Taitaja saa vuodeksi auton käyttöönsä.
Kilpailujen jury karsii ehdotusten perusteella 3-4 haastateltavaa. Kaikei kaikkiaan ehdotuksia tuli tänä vuonna 15, joista neljä kutsuttiin haastatteluun.
Taitajien Taitajaksi tuli valituksi hevostenhoito-lajista Mette Pökelmann Axxellista . Hän oli esimerkillinen nuori, joka perusteli harkitusti vastauksensa sekä positiivisella ja valovoimaisella esiintymisellään nousi ylitse muiden ehdokkaiden. Hän arvostaa saamaansa koulutusta ja suuntaa jo katsettaan tulevaisuuteen. Mette Pökelmann suorittaa ammatillisen perustutkinnon lisäksi lukion oppimäärää ja ylioppilastutkintoa. Hän on monipuolisesti kiinnostunut hevostenhoidon eri muodoista sekä on kielitaitoinen. Häntä odottaa tulevana vuotena edustustehtäviä ammatillisen koulutuksen eri tapahtumissa. Ei ole epäilystäkään, etteikö Mette esiintyisi sekä hevostenhoidon että ammatillisen koulutuksen hienona mannekiinina tulevissa koitoksissakin.

Ei kommentteja: